Retete acasa-marirea sanilor intr-un mod complet natural

0
852

Anii nu se pot întoarce, iar frumusețea naturală se termină cu timpul. Ca și fără îngrijirea unui chirurg sau cu ajutorul masajului și a plantelor medicinale pentru a crește și întări bustul, aflați textul de mai jos. Majoritatea sânilor încep să crească la vârsta de aproximativ 10 sau 11 ani și încep să crească în orice moment între a opta și 13 ani. vârsta este considerată normală. Ei au nevoie de o medie de patru până la cinci ani pentru a crește.

Dar, în ciuda faptului că acestea cresc cel mai mult în timpul pubertății, dimensiunea lor completă ajunge doar la începutul anilor douăzeci. Unele dintre ele sunt în creștere și supraîncărcate, iar altele nu sunt. Pe cine putem învinovăți pentru această “nedreptate”?

Nimic altceva decât genetica

Dimensiunea sânului poate fi moștenită fie de la mamă, fie de la tată (șansele sunt egale!). Deci, dacă ești surprins că mama ta poartă un sutien C-size și tu ești doar un A, uită-te la femeile bune din familia tatălui tău!

În timp, sânul își schimbă compoziția. După pubertate, ele sunt alcătuite din grăsimi, glande mamare și colagen, ceea ce le face greu. Dar, mai târziu, procentul de glande mamare și colagen scade, în timp ce procentul depozitelor de grăsime crește, iar acesta este principalul motiv pentru care sânii femeilor în vârstă cad. Se pare că procesul de îmbătrânire a sânului este inevitabil?

Mai jos vă oferim câteva rețete de casă care vă vor decora clivajul fără a ieși noaptea. Plantele ulterioare din timpuri imemoriale au ajutat la creșterea moderată, creșterea și întărirea sânului.

Semințe de schinduf are o reputație de lungă durată în rândul oamenilor pentru marirea sanilor, deoarece conține fitoestrogeni (estrogen de plante). Estrogenul are efecte multiple în organism, iar două cauze sunt asociate cu mărirea sânilor. Acest hormon provoacă creșterea celulelor în sân și promovează www.Mammax.ro retenția de apă.

Rețetă:

  • în Sherpa, turnați două ciupituri de apă într-un vârf de schinduf,
  • adăugați puțin busuioc, Kim, smirnă și lemn dulce.
  • Lăsați totul să fiarbă, apoi lăsați să se răcească o jumătate de oră.
  • După efort, adăugați suc de lămâie și miere la gust.
  • Bea una până la două cești pe zi, nu mai mult.

Morach este o altă plantă estrogenică care a fost folosită de secole pentru a stimula producția de lapte. Puteți să-l adăugați la ceaiul de sân ca supliment la schinduf. Nu se recomandă utilizarea urinei ca ulei, în special pentru femeile însărcinate. Acest lucru poate provoca un avort spontan. În doze care depășesc o lingură pe zi, morach este toxic, în timp ce dozele mai mici pentru mărirea sânilor sunt mai mult decât pozitive.

Kim-atât Kim obișnuit, cât și negru-sunt agenți dovediți care cresc numărul de celule de lapte la animalele de laborator. Efectul acestei plante asupra sânului la om este similar, deoarece sisari au practic reacții similare cu Unirea cu cotiledoanele de lapte. Faceți orice ceai și condimentați-l cu un pic mai mult Kim. Acest condiment crește, de asemenea, în dietă.

Beneficiile exercițiului

Exercițiul adecvat vă poate face pieptul puțin mai strâns sau mai strâns. Pieptul nu are mușchi, dar exercițiile toracice care întăresc mușchii din jur care îi țin pot ajuta și afecta să fie mai strânși. Îngrijirea și nutriția adecvată sunt, de asemenea, importante pentru frumusețea sânilor. Pielea de pe piept este mai subțire și predispusă la uscăciune, deci trebuie lubrifiată în mod regulat cu loțiune sau cremă, iar vitaminele A, C și e sunt deosebit de importante pentru frumusețea lor.și masajul îi va plăcea, precum și restul corpului, pentru a îmbunătăți circulația sângelui.

Conform unor estimări, mai mult de patru milioane de femei au sâni artificiali în lumea de astăzi, dintre care până la două milioane sunt în Statele Unite. Vârsta medie a femeilor care au implanturi mamare este de 34 de ani, iar 90% dintre ele fac acest lucru după ce au dat deja naștere. Cei mai mulți dintre ei își măresc sânii cu două dimensiuni de coș, dar aproximativ șase la sută dintre femei sunt nemulțumite de noii lor sâni și apoi le readuc la starea lor anterioară.

Sex cu sanii mari. Sună prea bine pentru a fi adevărat, dar este adevărat: sexul regulat crește sânii unei femei. Unul dintre cele mai extinse studii pentru a examina legătura dintre sex și sănătate, realizat la Universitatea Queens din Belfast, a constatat că excitația sexuală crește fluxul de sânge, ceea ce poate contribui la extinderea sânilor cu până la 25%. În plus, atunci când se atinge vârful, un număr mare de reacții chimice și modificări fizice apar în organism. Viteza circulației sanguine atinge maximul, astfel încât sângele bogat în oxigen intră foarte repede în toate organele, inclusiv în creier și în piept.

Patru exerciții eficiente pentru marirea sanilor naturale

Vorbim despre exerciții dovedite care vă vor oferi un aspect mai atractiv și vă vor îmbunătăți postura și sănătatea generală. Dacă suferiți pentru că natura nu v-a înzestrat cu sâni mari, nu vă gândiți la intervenții chirurgicale sau medicamente de mărire, care vă pot face mult mai mult rău decât ajutor, înainte de a face tot ceea ce se încadrează în proceduri sănătoase și sigure.

De asemenea, vă puteți mări sânii cu exerciții, dar înainte de a face acest lucru, trebuie să vă familiarizați cu concepte și modalități importante de a le realiza. Nu confunda termenul-mușchii sânului și termenul-glandele mamare. Glandele mamare nu au mușchi care pot fi măriți, au o structură complet diferită. Pentru a crește glanda mamară poate fi îndepărtată chirurgical, deoarece acestea sunt definite într-un mod natural.

Este foarte posibil să măriți și să strângeți mușchii pieptului. Exercițiile fizice vor ridica, vor crește circumferința pieptului în general și vor da un ton și un aspect spectaculos. Indiferent de mărimea sânilor, aceste exerciții vă vor face sânii și mai atrăgători.

  • Exercițiul 1. Push-up-urile sunt considerate unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru creșterea volumului sânului. Palmele trebuie așezate puțin mai largi decât lățimea umerilor, iar picioarele trebuie adunate sau ușor separate. Lucrați 3 seturi de 15-20 repetări. Pentru prima dată, până când mușchii se întăresc, faceți acest exercițiu pe genunchi într-un ritm moderat, scrie “Cosmopolitan.rs”.
  • Exercițiul 2. Un alt exercițiu eficient pentru mărirea sânilor la domiciliu este exercițiul push – up de-a lungul peretelui. Se realizează ușor și simplu. Puneți mâinile pe perete și faceți push-up-uri. Se efectuează 3 serii pentru 10 repetări. Exercițiile sunt efectuate încet, chiar foarte încet.
  • Exercițiul 3. Cel mai eficient exercițiu pentru mărirea sânilor este următorul: întindeți-vă pe podea sau pe o minge (dacă doriți să vă ridicați pieptul) și ridicați ganterele. 3 serii de 8-10 repetări. Exercițiul se desfășoară într-un ritm moderat.
  • Exercițiul 4. Și, în sfârșit, un alt exercițiu eficient cu gantere, cu care obținem un contur clar al pieptului. Acest lucru se face în același mod ca și exercițiul anterior și este de 3 serii pentru 15-20 de repetări. Lucrând într-un ritm moderat, ganterele nu ar trebui să fie prea grele.

Înainte de a începe să faceți exerciții, încălziți-vă mușchii și întindeți-vă. Aceste exerciții trebuie făcute de 2-3 ori pe săptămână, deoarece acest lucru este ideal pentru piept. Nu antrenați niciodată două zile la rând, deoarece mușchii au nevoie de timp pentru a se recupera.