Cum să-ți îmbunătățești sânul ca femeie?

0
484
4

Aceasta este o preocupare foarte feminină. Mai ales în timpul verii, sunt necesare picioare îngrijite și clivaj pentru o figură sexy. Dar după luni de zile în care ați fost blocați sub straturi de haine, sânii dvs. arată puțin gri, mai ales dacă nu v-ați făcut timp să aveți grijă de ei, să aveți grijă de ei și să le masați. 

A avea un sân frumos necesită întreținere. Deci, cum să-ți faci un decolteu frumos sub rochia ta neagră. Toate gesturile și sfaturile de frumusețe pentru a arăta sânii fermi și rotunzi frumoși, fără intervenții chirurgicale cosmetice !

Nevoia de a efectua unele îngrijiri pentru a evita lăsarea

1Spre deosebire de alte părți ale corpului, sânii nu sunt mușchi ! Dar grăsime și glande. Prin urmare, necesitatea de a efectua unele de îngrijire pentru a evita sagging raplapla piept ! Uneori este suficient să vă schimbați obiceiurile pentru a restabili tonul în piept. Jetul de apă rece. Un reflex pe care trebuie să-l adopți zilnic ! Și ceea ce este mai mult nu este scump Este vorba despre terminarea dușului cu un jet de apă. Desigur, va trebui să vă strângeți puțin dinții, mai ales în timpul iernii, dar apa rece are meritul de a întări țesuturile.

Rezultatul un sân tonifiat, ferm și susținut. Prin urmare, este mai bine să evitați băile prea calde care fac întreaga piele moale. Dacă aveți sufletul unui aventurier, puteți adopta și mănușa cubului de gheață pentru a vă așeza pe sâni.

Masaj-le. Este important să vă masați pieptul cu produse cosmetice adecvate. Puteți efectua acest gest de frumusețe dimineața după duș și jetul de apă http://www.naturopathyamed.ro/mammax-mijloace-pentru-marirea-sanilor/ rece, în mișcări circulare și blânde. Este recomandabil să efectuați scruburi regulate ale bustului dvs. pentru a vă revigora circulația sângelui și pentru a iriga mai bine vasele și apoi pentru a face masaj cu un hidratant sau uleiuri esențiale.

Evitați îmbrăcămintea strânsă. Din nou, lăsați-vă pieptul să respire, evitați să-l comprimați de haine prea strânse (împingeți sutienul de tip up care vă înconjoară sânii) sau încrucișându-vă brațele împotriva simțurilor.

Pieptul frumos necesită un sprijin adecvat

2Cel mai bun lucru este să alegeți un sutien confortabil care să vă permită sânilor să respire și care, prin urmare, este adaptat dimensiunii dvs. ! Nu la sutienul care este prea mic și lasă urme. Și dacă aveți un piept mic, vă puteți acorda dreptul de a nu purta sutien la sfârșit de săptămână.

Adoptați o poziție bună. A avea un piept frumos necesită un suport adecvat ! Și o postură dreaptă ! Dacă sunteți obișnuiți să fiți cocoșați tot timpul, sânii dvs. cu greu vor dori să ridice vârful sfârcurilor. Stând drept, în schimb, vă permite să vă deschideți cușca și să vă ridicați pieptul. În mod similar, poziția în care dormiți joacă un rol semnificativ. Ori de câte ori este posibil, este mai bine să dormi pe spate pentru a evita stoarcerea sânilor.

Și dacă vă place sportul, cum ar fi alergarea sau atletismul, purtați un sutien sport. Mănâncă echilibrat. Sânii frumoși necesită un stil de viață sănătos și echilibrat, care trece în mod necesar prin ceea ce puneți pe farfurie ! Strălucirea și textura pielii tale depind de ceea ce consumi. Pariați pe proteinele care vor stimula mușchii mici, și anume pectoralii care vă poartă sânii și vor limita efectul de apăsare.

Mărimea sânilor este determinată în primul rând de genetică

3Dimensiunea sânilor este determinată în primul rând de genetică și va varia în funcție de vârstă, greutate și dacă sunteți gravidă sau nu. Dar pe partea genetică, mama natură nu a fost neapărat generoasă în același mod cu toată lumea și cu unele femei complexe din cauza faptului că au un sân mic.

Toate femeile visează să aibă un piept frumos, pentru că a avea un decolteu frumos este, să recunoaștem, destul de senzual.Desigur, este încă posibil să recurgeți la intervenții chirurgicale cosmetice, dar rămâne o operație costisitoare și riscantă.

Din fericire, există câteva trucuri care vă vor permite să vă măriți sânul. Deci, dacă sunteți în căutarea de soluții naturale pentru a mări sânii, urmați sfaturile noastre.