Să abordăm sfaturile de slăbire pentru toată lumea

0
471
Să abordăm sfaturile de slăbire pentru toată lumea

Al patrulea trimestru (pe care îl numesc primele trei luni după naștere) este foarte solicitant pentru tine ca mamă. Dintr-o dată, nevoile altcuiva vin înaintea ta. Ar trebui să fie alăptat, schimbat scutece, vă faceți griji cu privire la fiecare punct de pe obraz și îl numiți, dar mai presus de toate… încearcă să dormi. Ești morocănos și obosit – haosul hormonal este un cuvânt potrivit aici. Și ca coroană a lucrării, nu vă recunoașteți propriul corp.

Sigur, vrei înapoi unde te simți ca acasă, dar nu te poți aștepta să faci asta în doar câteva săptămâni. Este atunci când mamele noi încearcă să sublinieze arderea grăsimilor, pe măsură ce apar cele mai stupide moduri: dieta și plimbările zilnice de o oră sunt doar câteva exemple despre ceea ce mamele disperate pot veni. Din păcate, consecința devine dureroasă: durerile din pelvis nu sunt neobișnuite, la fel cu periostul.

Pierderea rapidă în greutate afectează producția de lapte și nu este neobișnuit ca bebelușul să obțină prea puțină grăsime prin lapte și apoi aveți un copil nemulțumit seara și nopțile. În plus: rapid în jos înseamnă, de asemenea, rapid în sus, pentru că nu puteți menține bara atât de mare pentru o perioadă lungă de timp.

Arderea grasimilor pentru mamele noi intr-un mod inteligent

Arderea grasimilor pentru mamele noi intr-un mod inteligentCeea ce probabil “a funcționat” pentru tine mai devreme nu mai funcționează. Acest lucru se datorează http://www.naturopathyamed.ro/black-latte-un-remediu-intens-care-reduce-kilogramele-nedorite/ metabolismului afectat de alăptare. Poziția dvs. acum poate fi comparată cu femeile aflate în menopauză, unde vechiul mod în care “aaaalways” a funcționat nu mai este eficient.

Deci, să aruncăm o privire la poziția de plecare după naștere cu ochi sănătoși:

Hormoni

Progesteronul și estrogenul sunt hormonii care controlează cele mai mari schimbări din corpul tău în timpul sarcinii. Estrogenul stimulează creșterea uterului și formarea de noi vase de sânge. De asemenea, afectează dezvoltarea glandelor mamare la nivelul sânilor pentru a putea alăpta.

Estrogenul este unul dintre cei mai importanți hormoni ai unei femei. Ne face alert și fericiți, simțurile devin mai deschise la gust, miros, sunet și atingere și menține grăsimea subcutanată în jos. În timpul sarcinii, estrogenul crește de câteva sute de ori mai mult în comparație cu o afecțiune non-gravidă. Producția scade la nivelul obișnuit după naștere.

Progesteronul este hormonul care împiedică uterul să facă contracții în timpul sarcinii, adică este un hormon protector. Când se apropie nașterea, nivelurile de progesteron scad, astfel încât travaliul să poată începe mai ușor. Progesteronul crește, de asemenea, la un nivel foarte ridicat în comparație cu un organism care nu este gravidă.

Progesteronul afectează, de asemenea, activitatea intestinelor, astfel încât acestea să funcționeze mai lent. De aceea, puteți deveni lent în stomac atunci când sunteți gravidă.

Când începeți alăptarea, nivelul de estrogen și progesteron va scădea. Adăugați că majoritatea mamelor nu au menstruație în timpul perioadei de alăptare, astfel încât aceasta este de vină și pentru progesteronul scăzut. Cu alte cuvinte, progesteronul scăzut ne face ușor de pus în greutate.

Acest lucru duce la faptul că un alt hormon, prolactina, va crește în schimb. Acest hormon este responsabil, printre altele, pentru producția de lapte. Cu toate acestea, prolactina afectează, de asemenea, arderea grăsimilor și metabolismul, le face mai lent. Are legătură cu organismul care dorește să fie sigur că vor exista rezerve de grăsime pentru a putea produce lapte.

Când alăptați, consumați calorii, desigur. Acest lucru, desigur, vă poate afecta pierderea în greutate. Dar există și femei care nu coboară ca altele (unele pot chiar să urce) și are legătură cu prolactina, așa cum am descris mai sus.

Acum totul sună mizerabil, dar ce poți face ca mamă nouă?

Acum totul sună mizerabil, dar ce poți face ca mamă nouăSă ne amintim că nu numai că ați câștigat greutate, există și alte momente care sunt mai importante de luat în considerare. Pentru că dacă nu aveți grijă de ea acum, vă va mușca în spate și va trebui să vă faceți timp pentru a face aceste exerciții mai devreme sau mai târziu. În timpul sarcinii, mușchii abdominali și podeaua pelviană au fost tensionați, toracele au devenit mai largi. Toate pentru ca copilul să se potrivească. După cum înțelegeți, nu este vorba doar de a lua și de a sări înapoi acolo unde ați fost odată.

Înainte de a vă gândi chiar la “pierderea în greutate” și “exercițiul ca de obicei”, atunci ar trebui să aveți grijă exact de aceste două domenii:

  • Zona numărul trei: plimbări cu căruciorul. Și nu mă refer la trotuare. Nu la început. Fără plimbări pe îndelete în care încercați să faceți contact cu stomacul în timp ce mergeți. Inspirați prin nas, expirați prin gură, trăgând buricul spre coloana vertebrală și, în același timp, trăgând podeaua pelviană în sus, ca și cum ați lua afine cu abdomenul inferior. Puteți face exercițiul de mai multe ori pe zi: întins pe spate, așezat, în picioare.
  • Câteva cuvinte despre alăptare și pierderea în greutate: pentru unii dintre voi va fi greu să pierdeți în greutate în acest timp. Hormoni, hormoni, hormoni hormononer nu te poți compara cu celelalte mame. Unii coboară, alții urcă, la unii nu se întâmplă nimic. Viața e nedreaptă.

Mai multe influențe publicitate pentru slăbire

Mai multe influențe publicitate pentru slăbireNu numai că am găsit comercializarea de astfel de servicii condamnabil-devine deosebit de ipocrizie atunci când doi oameni fac colaborari, în același timp, și unul scrie că weight Watchers nu sunt deloc despre pierderea în greutate, dar despre sănătate, în timp ce altul susține că este vorba de a pierde în greutate în mod corespunzător.

Acesta este motivul pentru care aceste colaborări mă înnebunesc! Nu pentru că oamenii vor să piardă în greutate, să fie sănătoși, să învețe despre dietă, să obțină o dietă mai variată sau să-și exercite rahatul din ei înșiși. Motivul pentru care mă înnebunesc este că modalitățile de a face acest lucru și de a obține rezultatele pe care le căutați sunt la fel de individuale, deoarece există numărul de persoane cu aceste nevoi sau dorințe.

Cercetările arată că diferite organisme care suferă aceeași schimbare de exercițiu / dietă / stil de viață pot obține rezultate complet diferite, deoarece toți avem nevoi complet diferite și obținem răspuns individual. Așadar, comercializarea unei companii de slăbire pentru că vrei să slăbești sau ce naiba ai acum pentru obiectiv este atât de ignorant încât jumătate ar fi de ajuns.

Ca și în cazul chirurgiei plastice, dvs., ca influencer, nu vi se oferă un Membru gratuit în Weight Watchers (și poate chiar un pic de bani în mână), deoarece compania crede că par a fi o persoană crudă pe care doresc să o ajute puțin timp. Ei o fac pentru un motiv și un motiv numai.