Prea multă mâncare din dulciuri poate declanșa diabetul

0
1073

DIABETUL ZAHARAT se încadrează în două categorii – tip 1 și tip 2 – si persoanelor care sufera de localiza e greu să își regleze nivelul de glucoza din sange. Pentru acest motiv, mulți oameni cred consuma prea mult zahăr poate provoca problema. Având în vedere că anul 1996 varietate de persoane cu diabet a crescut, precum și în curând marea BRITANIE, suma totală va ajunge la cinci milioane de euro, în funcție de Diabet din marea BRITANIE. Problema are loc atunci când zahar – un zahar simplu situat în numeroase carbohidrati – nu poate ajunge în celulele corpului pentru a fi utilizate ca gaze. Pentru diabet zaharat de tip 1, o boală autoimună, corpul de atacuri precum și daune de insulină-reducerea celulelor, declanșând zahăr prompt crește în sânge.

În diabetul de tip 2 – care este ceea ce 90% dintre diabetici au – glucoză grade crește, deoarece organismul nu produce suficientă insulină, sau insulina pe care o face să nu funcționeze corect.Cum era de așteptat, ridicat de zahăr de utilizare a fost de fapt asociate cu diabet zaharat. O mulțime de profesioniști sugerează zahăr singur nu a pornit problema, cu toate acestea, un nou studiu recomandă acolo poate fi un link web. În funcție de Diabet din marea BRITANIE, nu cantitatea de zahăr din dieta a creat, de fapt, sau poate declanșa pentru a stabili tip 1. Zahăr nu creează în mod direct de tip 2 diabet zaharat probleme, dar sunt cel mai probabil pentru a obține, dacă ești obez. În plus, un 2012 de revizuire de studiu anterior a constatat unele băuturi dulci au fost cel mai probabil pentru a ridica pericol de diabet de tip 2.

Consumul prea mult de zahăr poate agrava semnele și simptomele, deoarece problema face mai dificilă gestionarea glicemiei.

După ce un individ este detectat cu diabet zaharat, consuma prea mult zahăr poate agrava semnele si simptomele având în vedere că problema îl face mai dificil de a gestiona nivelul de zahăr din sânge. Dar înainte de a stinge toate de zahăr din dieta, organismul are nevoie de zahăr pentru a funcționa – este prezentă în alimente ca este. Nu e necesar, cu toate acestea, pentru a adăuga zahăr la produsele alimentare, și este cel mai bine pentru a preveni îndulcit, sucuri, deserturi și alimente rafinate. American Heart Organizarea sugerează pentru omul mediu nu mai mult de 9 tsps, 36g, sau 150 de calorii din zahăr.

Pentru femei, este nu mai mult de șase tsps, 25g, sau 100 de calorii. Cu toate acestea, diabeticii pot consuma brânză, și de studiu a găsit de fapt ar putea beneficia, de asemenea, sănătatea lor și de wellness. Un consum excesiv de zahăr– și în special fructoză zahăr, cum ar fi în sifon– a fost conectat la o creștere în tulburare metabolică la nivel mondial, o cercetare a constatat. Unele privat anchetatorii susțin că frecvent consumate cantități de zahăr nu se adaugă la această epidemie. În timp ce alții sunt convinși că extreme aportul de zahăr este o cauza majora.

“Încă mai există controverse dacă zahăr utilizare este un factor care contribuie semnificativ la creșterea de probleme cu diabet zaharat”, a declarat autorul principal Mark Herman, Asistent Profesor la Lupta Facultate. Cu toate acestea, “studiul relevă un anumit mecanism prin care consumul de fructoză în cantități mari, cum ar fi în băutură răcoritoare, pot declanșa probleme”, Herman adăugat. Insulina este un hormon esențial care reglează zahărul din sânge după consumul. Rezistenta la insulina, atunci când organismul metabolic țesuturile nu mai reacționează, în general, la insulină, este printre primele modificări observabile în dezvoltarea de diabet zaharat. Cel mai probabil cauza principala de rezistenta la insulina nu poate fi acumularea de grăsime în ficat, ca de obicei, se crede, totuși, ar putea fi cauzate de excesul de zahăr în ficat, care activează moleculară aspect denumite glucide-responsive element-binding proteine, sau ChREBP.

ChREBP poate apoi se adaugă la creșterea atât a ficatului gras și, de asemenea, a crescut producția de zahăr, oamenii de stiinta au declarat. La ChREBP proteinelor este situat într-un număr de organe metabolice la șoareci, oamenii și, de asemenea, diverse alte mamifere. “Am descoperit că, indiferent de cât de mult insulină pancreatică făcut, nu putea ocoli procesele începute prin acest proteinelor, ChREBP, pentru a promova producția de zahăr. Acest lucru ar provoca în mod inevitabil de glucoză din sânge precum și nivelul de insulina pentru a crește, care, treptat, poate provoca rezistenta la insulina în alte locuri din organism,” Herman discutat.

Dietele bogate în fructoză pot declanșa numeroase probleme metabolice.

Pentru a testa teoria, oamenii de știință au examinat soareci de calculator care au fost modificate genetic astfel încât ficatul lor insulină cai de semnalizare au fost maxim activată-pentru a pune pur și simplu, ficatul lor nu ar trebui să aibă, de fapt, a avut capacitatea de a genera orice tip de glucoză. Cercetatorii au descoperit ca, de asemenea, în aceste soareci, consumul de fructoză declanșat ChREBP legate de procese în ficat, creând pentru a face din ce în ce mai mult de glucoză, în ciuda semnalelor de insulina spune să se oprească.

Anterior studii au raportat că, de înaltă fructoză diete pot declanșa numeroase metabolice probleme de ființe umane, precum și ca animale de companie, constând în rezistența la insulină, precum și boli de ficat gras. Pentru căutarea ar putea ajuta, de asemenea, cercetătorii într-o zi detecta probleme metabolice anterioare, eventual, permite clienților să facă ajustări la dieta lor planuri și mod de trairi mai devreme, pentru a evita chiar mai semnificative probleme. Cercetarea a lansat în Jurnalul de Examenul Clinic. Una dintre anchete puzzle mulți oameni este posibila legătură web între consumă prea mult zahăr și diabet zaharat. Dacă aveți de fapt au fost interogați, pot manca prea mult zahăr motiv diabet, nu ești singur.

Mai mult de 100 de milioane de Americani au probleme cu diabet zaharat sau prediabet, deci probleme privind, dacă consuma prea mult zahar poate declansa diabetul sunt numai naturale. În plus, tip 2 probleme cu diabet zaharat se caracterizează prin gradul ridicat de zahăr în sânge, deci este logic că nu ar fi cu siguranță o corelație. Într-adevăr, diabetul zaharat este o complexă stare care are o varietate de adăugarea de variabile. A lua o privire la lucrările de aceasta boala este cea mai eficientă metodă pentru a înțelege relația între consumul de zahăr și, de asemenea, diabet zaharat.

Este de zahăr sursa de diabet? Nu există răspunsuri de bază atunci când vine vorba de zahăr și diabet. Experții sunt de acord că consumul excesiv de zahăr per se nu crea probleme cu diabet zaharat. De fapt, ai nevoie de o anumită cantitate de zahăr în dieta dumneavoastră, deoarece stimulează pancreasului de a produce insulina. Cu toate acestea, consumul de prea mult zahăr poate crea tine de a deveni obezi, care poate asista stimula pericol de instituire diabet de Tip 2.

Provoacă probleme cu diabetul

Deci, ce cauzeaza probleme cu diabet zaharat? Atunci când cercetătorii au descoperit că zahărul într-adevăr nu declanșa probleme cu diabet zaharat, s-au gândit la carbohidrati. Carbohidratii sunt deteriorate în zahăr, așa că, probabil, ei au fost motivul pentru diabet zaharat. De bază și carbohidrati complecsi sunt digerate la fel de bine ca metabolizate în mod diferit. Ușor de carbohidrati, cum ar fi masă de zahăr și glucoză, sunt absorbite rapid, provocând piroane în nivelul de zahăr din sânge. Carbohidrati complexe, cum ar fi quinoa, întreaga pâine de cereale și leguminoase, sunt digerate mult mai încet. Rezultatul este o mișcare lentă, precum și stabil flux de energie care menține de zahăr din sânge de grade constant, fara spike-uri dăunătoare.

Zahăr stimula rezistenta la insulina? Insulina este un agent hormonal care procesele de glucoză din sânge și, de asemenea, trimite-l la celule pentru a utiliza pentru putere. La persoanele cu diabet zaharat probleme, sistemele lor sunt imun la insulină și în imposibilitatea de a rafina glucoză cu succes. Mai degrabă decât alimentarea lor celule, glucoza colectează în sângele lor și, de asemenea, urca la niveluri periculoase. Când această rezistență la insulină devine extreme de grade, care nu pot fi compensate cu planul de dieta, diabeticii trebuie să ia insulină.

Deci care este legătura între zahăr și, de asemenea, diabet zaharat? Dacă vii de a fi obezi, pericol de crearea de diabet zaharat este de 10 ori mai mult decât o persoană care menține o viață sănătoasă și echilibrată greutate. În cazul în care transporta greutatea face o distincție în plus. Cresterea in greutate, care este în primul rând în mijlocul trunchiului zona (ar trebui stomac grăsime) este mult mai probabil pentru a aduce despre diabet decât de grăsime, care este mult mai extins în mod normal în jurul corpului. Alimentele care sunt bogate în zahăr adăugat, de obicei, sunt bogate in posturile de asemenea, și de multe ori au tendința de a adăuga una dintre cele mai la cresterea in greutate.

Diabet zaharat, precum și de înaltă fructoză sirop de porumb
Cercetare recomandă ca o persoană un fel de zahăr s-ar putea adăuga la diabet pericol în cazul persoanelor obeze. De înaltă fructoză sirop de porumb (HFCS) este un extrem de concentrate pe bază de zahăr, care este absorbit rapid și provoacă, de asemenea, extrem de zahăr din sânge piroane. Bautura racoritoare precum și băuturi îndulcită sunt prim-resurse de HFC precum și digera mult mai rapid decât produsele alimentare, deoarece ele rămân în formă lichidă. Un solitar 12 strop de bautura racoritoare indulcita poate conține 16 grame de zahar (4 linguri) și chiar mai mult. Unele studii arată că persoanele obeze și, de asemenea, persoanele supraponderale care consuma regulat aceste băuturi experimentează o scădere a insulinei nivel de sensibilitate. Datorită faptului că acest tip de zahăr este low-cost, este găsit într-o gamă largă de alimente.

Pentru a rezuma: în timp ce consuma prea mult zahăr nu produce diabet zaharat, aceasta nu contribuie la cresterea in greutate, care crește riscul dumneavoastră de a stabili tipul 2 de diabet zaharat. Persoanele care urmează o dietă standardele stabilite de American Diabet zaharat Organizație va avea cu siguranță un pericol redus de a dezvolta diabet zaharat.