Pierdeți în greutate după sarcină?

0
1282

Gândire despre încercarea postpartum yoga după tipic livrare sau prin Cezariana? Aici sunt patru avantaje. Organismul de expertiză: exercițiu de Yoga este un instrument minunat pentru a deveni mai bine familiarizat cu corpul tau, susține Jyothi Larson, scriitor de exercițiu de Yoga Mami, Buddha Copil (Bantam). Starea de spirit cantități mici: exercițiu de Yoga pune accentul pe respirație și relocarea simultan ajută să ia o respirație mult mai profund, membre Larson. Pentru unele femei, se declanseaza sentimente de profundă relaxare și wellness. Unele noi mamici de asemenea jur de exercitii de yoga pentru postpartum depresie clinică.

Poziția de excelență: Sarcina poate declanșa chiar ușă de biserică să nepriceput. Apoi începe asistenta medicala, împingând un cărucior, și creșterea unui copil și, de asemenea, poziția dumneavoastră s-ar putea experimenta cu adevărat, susține Larson. Unele dintre cele mai eficiente exercițiu de yoga beneficiile sunt crescute înapoi și umăr, de asemenea, tenacitate, care îmbunătățește poziția. Yoga, de asemenea, deschide piept, făcându-l mai puțin complicat de a sta inalt.

Sprijinul moral al femeii după naștere

Suport Moral: Aderarea la diferite alte femei într-un postpartum clasa de yoga este un mod excelent de a face brand-noi prieteni apropiati, fiecare dintre care se confruntă cu aceleași obstacole sunt. De asemenea, dacă alegeți pentru a practica în casa ta, câte o clasă de la un atelier de lucru vă permite să atingeți în această rețea Ia aceste produse înainte de a începe postpartum yoga antrenamente (sau a se asigura că dumneavoastră exercițiu de yoga atelier oferă-le). Un sticky pardoseli: pardoseli da un obstacol între tine și podea și pentru a evita mâinile precum și picioarele de la alunecarea.

O pătură: Pături sunt utilizate ca umplutură pentru a face anumite poziții mult mai confortabil. Alege una care e construit din handicapatule material precum și falduri convenabil; lână precum și în stil Mexican pături, de obicei, funcționează cel mai bine. Blocuri: Blocuri pot ajuta începători experiență poziții s-ar putea să nu aibă capacitatea de adaptare pentru a realiza. Dacă nu puteți atinge degetele de la picioare, ca un exemplu, puteți utiliza un bloc de la link-ul de intervalul între mâinile tale și, de asemenea, picioarele tale.

O curea: Curele pot ajuta să aprofundeze o intindere sau pod un decalaj, similar cu mijloacele de blocuri face. Dacă nu poți ține picioarele împreună, într-un prezent, ca un exemplu, învelit-o cu o curea în jurul lor pot să le aducă împreună. Haine confortabile: este foarte important să poarte îmbrăcăminte care să se mute cu tine, astfel încât să nu trebuie să se readapteze în mod constant le. Bumbac, precum Lycra topuri, precum și postpartum yoga pantaloni, sunt încă lipicioasă confortabil. Cel mai important aspect în postpartum exercițiu de yoga este respirația. Ceva care împarte exercițiu de yoga din diferite alte tip de antrenament este adevărul că fiecare postura este legată de inspirați și expirați. De ce atât de mult respirația grea? De respirație, precum și mutarea cu fiecare alte seturi de ritmul de tehnica.

Yoga, exerciții de respirație

Ea, de asemenea, ajută să se mute o mulțime mai profund chiar în poziții, spune Larson. Respirație profundă-lung, complet inhalează și, de asemenea, expira– în plus, aduce oxigen la nivelul intregului organism, care energizeaza sistemul dumneavoastră. Aici sunt esențiale ale yoga, exerciții de respirație. Respira cu nasul; sarcina ta încăpățânată burta, coaste, și, de asemenea, partea superioară a pieptului cu aer pentru a face sigur că ei fumează înainte de a vă.

Respira prin nas și, de asemenea, tuck în încăpățânat buric ca aerul este lansat. Acest program se bazează pe o abordare de yoga pe care eu o numesc ‘prana curge,'” statele Shiva Rea, M. A., creatorul prenatale precum și postpartum yoga Dvd-uri. În plus față de sprijinirea elimina stresul si anxietatea prin concentrarea pe respiratie, acest antrenament vizează întreaga bază (ta profundă abdominali, inclusiv pelvieni în plus față de spate, solduri, precum și funduri), înăsprirea muschii abdominali, consolidarea spate mai mici, și creșterea rezistenta si tenacitate. Efectua ca un exercițiu, sau complet diferite miscari pe tot parcursul zilei.

Obține în patru labe, cu venele de sub umeri. Un loc pliat în sus acoperind sub încheieturile dacă aveți nevoie de sprijin, sau redus pe brațele inferioare. Pentru a intra in Placa de setare, îndreptați un picior de la o dată în spatele tău, de echilibrare pe sfere de picioare, muschii abdominali tras în sus, precum și în, precum și capul în spate (adică, nici strecurat în sus nici atârnând în jos). Întinde-te pe spate precum și presa în sfere de picioarele tale. Inspirați, apoi expirați în timp ce trage genunchiul drept spre piept, contracta muschii din partea inferioara burtica (se arată). Reveni la Placa de plasament, dupa care schimba picioarele. Alternative genunchi încrețiturilor de la 8 la 20 de repetari.

Avantajele yoga pentru a pierde în greutate

Avantaje: Creste rezistenta si durabilitate, în special în adânc stomac și, de asemenea, înapoi masei musculare. Minciuna nivel pe burta cu picioarele hipwidth în afară de pe podele. Restul direct în mâinile tale (O). Împreunați-vă mâinile la spate inferior pentru a deschide cu partea superioara a corpului si la umeri. Menține-ți spatele lung, precum apăsați fundurile, împinge șoldurile în podea, așa că ridică-ți capul, umerii precum și picioarele de pe podea care acoperă, menținerea gâtului, în conformitate cu coloana vertebrală. Ca te ridica picioarele în sus și, de asemenea, bagă-ți coccisul în temeiul precum și ține burtica ta a luat și s-a retras de la podea (B). Țineți apăsat timp de 3 până la 5 respirații, după care mai mici la poziția de început. Repeta de la 2 la 3 repetari.

Avantaje: Intareste din nou adânc masei musculare de bază și, de asemenea, deschide piept și umeri, îmbunătățirea postură și ameliorarea inferior-spate precum și partea superioară a corpului de presiune. Pentru acest blând postpartum exercițiu de yoga poziție, împinge înapoi cu picioarele hip-lățime în afară, cu brațele pe lângă corp și, de asemenea, mâinile în jos. Mototoli coccisul ta în ușor, senzație de spate se stabilească în podele, care calmeaza stresul în spate scăzut. Inhala, după care expirați atunci când ridicați-ți șoldurile în sus încet, înclinarea șoldurile ca ai pus coccisul sub și scoop stomacului inferior în (demonstrat). Țineți timp de 1 până la 2 respirații, apoi mai jos pentru a începe setarea. Repeta timp de 5 până la 10 repetari.

Avantaje: Intareste superioare și, de asemenea, redusă spate, solduri precum și picioare. Aduce înțelegere și rezistență a planșeului pelvin precum și reducerea stomac. Intinde-te pe spate și, de asemenea, ridica picioarele astfel încât organismul tău se dezvoltă o scrisoare “L.” pune-ți mâinile în spatele capului ca te stoarce ab țesuturile musculare. Expirați în timp ce ridicați umerii de pe podea. Depărtați picioarele la cativa centimetri, ajunge la un braț înainte, precum și între picioare. Acord stomăcel ca ajunge (se arată). Păstrați partea superioara a corpului a crescut ca te aduce cu picioarele împreună și, de asemenea, loc întoarcerea ta în spatele capului. Schimba părți și se repetă de la 8 la 10 repetari.