Obezitatea provoacă sânge mare

0
1468

Tineret probleme de greutate este un complicat de sănătate și wellness îngrijorare. Ea apare atunci când un tânăr este mult peste normal sau sănătos și echilibrat greutatea pentru vârstă lui, precum și ca înălțime. Sursele de excesul de greutate în tineri sunt similare cu cele de la adulți, inclusiv aspecte cum ar fi comportamentul unei persoane și, de asemenea, gene.

Țara noastră este total crește în obezitatea de asemenea, este afectată de un individ, comunitate. În cazul în care trăiesc indivizii pot afecta capacitatea lor de a face sănătos și echilibrat selecții.
Obiceiuri care influențează excesul de greutate includ consumul mare de calorii, saraca in nutrienti alimente și băuturi, nu primesc suficientă activitate fizică, sedentar sarcini, cum ar fi vizionarea tv sau diverse alte instrumente de afișare, consumul de droguri, precum și restul rutine.

O dietă sănătoasă și o dietă echilibrată, precum și faptul că sunt literalmente active

Pe de altă parte, o alimentatie sanatoasa si echilibrata dieta, precum și ca fiind literalmente active pot ajuta tinerii să crească precum și de a păstra o viață sănătoasă și echilibrată greutate de-a lungul copilariei. Stabilizator de energie sau calorii consumate din alimente și băuturi, precum cu calorii topit prin sarcină contribuie la protejarea împotriva excesului de greutate. În plus, consumatoare de sănătoasă și, de asemenea, fiind literalmente activ are, de asemenea, diverse alte beneficii de sănătate, precum sida pentru a opri boli cronice cum ar fi diabet de tip 2, probleme, celulele canceroase, precum si boli de inima.

O dieta sanatoasa aderă la 2015-2020 liniile Directoare Dietetice pentru AmericansExternal care pune accentul consuma o selecție de legume și fructe, boabe întregi, o varietate de alimente bogate în proteine slabe, și, de asemenea, scăzut de grăsimi și fără grăsimi produse lactate. Este, de asemenea, limitează consumul de alimente și băuturi cu care să te înveselească, puternic grăsimi sau sodiu. Activitatea Fizică linii Directoare pentru. AmericansExternal sugerează tinerii cu vârsta de 6 ani sau mai în vârstă face cel puțin 60 de minute de exercitii fizice de zi cu zi.
Ea poate fi greu pentru tineri, precum și mame si tati pentru a face alimente sănătoase opțiuni, precum și a obține suficiente exerciții atunci când sunt expuse la medii care nu susține comportamente sănătoase. Locuri, cum ar fi centre de zi, instituții, sau cartiere pot avea un impact dieta, precum și activitatea prin alimente și băuturi care au de aprovizionare precum și posibilitățile de activitate fizică pe care le furnizează.

Diverse alte cartier aspecte care influențează dieta și activitatea fizică include costul de o alimentație sănătoasă și echilibrată alegeri, peer și, de asemenea, social sprijină, de marketing și de promovare, și, de asemenea, planuri care să stabilească cât o zonă este de făcut. Greutatea excesiva in timpul tineret poate avea un nocive rezultatul pe corp într-o varietate de moduri. Copiii care au obezitate sunt mult mai susceptibile de a avea( 1-7).
Hipertensiune arterială, precum și de mare de colesterol, care sunt în pericol factori de risc pentru boli de inima (CVD).

Amplificat riscul de defectare a toleranței la glucoză, rezistența la insulină, precum și diabet zaharat de tip 2. Probleme respiratorii, precum astm bronșic și, de asemenea, restul de apnee.
Probleme comune precum și dureri osoase si articulare.
Boala ficatului gras, calculi biliari, precum și de reflux gastro-esofagian (de exemplu, arsuri la stomac). Copilărie de ani obezitatea este, de asemenea, relevante to8-10. Probleme psihice cum ar fi anxietatea și depresia. O încredere în sine scăzută precum și reducerea auto-raportate de calitate a vieții. Problemele sociale, cum ar fi hărțuirea și stigmat. Viitor De Sănătate Și Wellness Pericole. Copiii care au probleme de greutate sunt mult mai probabil pentru a ajunge adulți cu obezitate.11 Adulți obezitatea este conectat cu enhanced amenințare de o serie de grave wellness condiții constând din probleme cu inima, diabet zaharat de tip 2 probleme, precum cancerul.12.

Copiii au obezitate și greutate excesivă

Dacă copiii au obezitate, excesivă în greutate, precum și starea factorilor de risc la adult de ani sunt cel mai probabil să fie mult mai severe. Nu există nici o izolare sau o opțiune de bază pentru excesivă în greutate epidemie. E o facilitate probleme și, de asemenea, trebuie să fie o tehnica complexa. Politica de producători, de stat și locale, organizații, companii precum cartier lideri, de școală, de îngrijire a copiilor și profesioniști de îngrijire a sănătății, și oamenii trebuie să lucreze împreună pentru a dezvolta o atmosferă care susține un stil de viață sănătos. Există o serie de metode de stat și, de asemenea, companiile locale pot produce un încurajarea setare pentru a promova o viata sanatoasa si echilibrata, obiceiuri care evita probleme de greutate.
Resursele sunt oferite pentru a ajuta distribui în concordanță publice de wellness sesizări precum și tehnici bazate pe dovezi pentru stat, regionale, teritoriale și, de asemenea, tribal publice de wellness companii, beneficiari, cât și a practicienilor.

Înțelegerea dumneavoastră indicele de masă corporală (IMC), realizarea și menținerea o greutate sanatoasa, și, de asemenea, obtinerea exercitii fizice regulate sunt toate acțiunile pe care le poate lua pentru tine să se ocupe cu probleme de greutate.
Pentru a inversa epidemia de obezitate, inițiative comunitare trebuie să se concentreze pe sprijinirea sănătos consumatoare de timp și, de asemenea, energic trăiesc într-o serie de setari. Aflați mai multe despre diferite inițiative care poate fi făcut uz de în primii ani de tratament, centrele medicale, școli, și, de asemenea, servicii de alimentare locuri. Truc pentru realizarea și menținerea unui sănătos și echilibrat in greutate nu este pe termen scurt modificări dietetice; ea are de-a face cu un stil de viață care include sanatoasa consuma la fel de bine ca și exercițiu de rutină.

Analizând Greutatea Ta. IMC precum și midsection zona sunt 2 instrumente de screening pentru a estima greutatea condiție și, de asemenea, posibil boală amenințare. Sănătos și echilibrat Greutate. Un IMC ridicat poate fi un indiciu de ridicat de grasime corporala. Vezi in Greutate Sanatoasa-Ul; aflați mai multe despre de echilibrare calorii, pierde în greutate, și păstrând o viață sănătoasă și echilibrată greutate. Obiceiuri alimentare sănătoase reprezintă un element esențial pentru o viață sănătoasă și echilibrată greutate. Vezi ChooseMyPlate Site-ului; privi în sus detalii nutritivă a alimentelor, urmăriți consumul de calorii, planul de mese, și a localiza sănătos și echilibrat retete.
Exercitii Fundamentale.

Exercitiile fizice sunt foarte importante pentru sanatate si stare de bine

Exercitiul este foarte important pentru sănătate și wellness și, de asemenea, un mod sănătos și echilibrat greutate. Descoperiti diferite tipuri de exercitii si standardele pentru cantitatea necesară în fiecare zi. Sfaturi pentru Părinți. Afla mai multe despre seriozitatea copilărie probleme de greutate precum și cum să-ți ajuți tânăr stabili sănătos și echilibrat comportamente.
Frecvența de probleme de greutate a fost de 42,4% în 2017 și 2018. [Citeste CDC Naționale Facilitatea de Wellness Stats (NCHS) date scurtă] Din 1999– 2000 prin 2017– 2018, apariția de probleme de greutate a crescut de la 30.5% cu 42,4%, iar prevalența consumului de extremă excesivă în greutate sporită de la 4,7% la 9,2%. [Citeste CDC NCHS informații scurtă] Obezitatea-probleme legate constau probleme cu inima, accident vascular cerebral, diabet de tip 2 și, de asemenea, anumite tipuri de celule canceroase, care sunt câteva dintre principalele cauze care pot fi prevenite, moarte subită.

Anuale estimate cheltuieli medicale de probleme de greutate în SUA a fost de 147 dolari miliarde de euro în 2008 Statele Unite ale americii dolari; la cheltuieli medicale pentru persoanele care au probleme de greutate a fost de $1,429 mai mult decât cei din periodice în greutate.Non-Hispanici, negri (49.6%) au avut cele mai mari adaptate în funcție de vârstă frecvența de probleme de greutate, urmat de Hispanici (44.8%), non-albii Hispanici (42,2%) și non-Hispanici, Asiatici (17.4%). Apariția obezității a fost 40.0% în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani, 44.8% printre vârstă mijlocie adulții de vârstă 40-59 de ani, și 42,8% dintre adulții mai în vârstă în vârstă de 60 de ani și mai în vârstă.
Asocierea dintre obezitate și, de asemenea, veniturilor sau gradul didactic i este complicată și variază în funcție de sex și rasă/etnie.

În general, bărbații și femeile cu studii superioare au avut mai mici apariția obezității, comparativ cu cei cu mai puțină educație.
În funcție de rasă/etnie, aceeași excesivă în greutate și, de asemenea, educația model a fost văzut printre non-Hispanici, albi, non-Hispanici, negri și Hispanici doamnelor, precum și, de asemenea, printre non-Hispanici, albi, deși diferențele nu au fost statistic substanțiale. Deși diferența nu a fost statistic considerabilă în rândul non-Hispanici, negri, excesivă în greutate apariție a crescut cu realizarea academică. Printre non-Hispanici, femei Asiatice și, de asemenea, bărbați și Hispanici baieti nu au existat diferențe în probleme de greutate prevalența nivel de educație.

Printre băieți, excesivă în greutate, prevalența a fost redus în cele mai mici și, de asemenea, mai mari grupe de venituri, comparativ cu centrul venituri grup. Acest model a fost văzut printre non-Hispanici alb și, de asemenea, bărbați Hispanici. Probleme de greutate frecvența a fost mai mare în cele mai mari venituri echipa decât în cele mai mici venituri echipa printre non-Hispanic negru bărbați. Printre femei, apariția obezității a fost mai mică în cea mai mare venituri echipa mult între și cele mai accesibile grupe de venituri. Acest model a fost observat printre non-Hispanici, albi, non-Hispanici, Asiatici, precum și Hispanici femei. Printre non-Hispanic negru femei, nu există nici o diferență în greutate excesivă prevalența prin câștigurile.