Efectele prostatei asupra bărbatului

0
1187

Bărbații mai în vârstă tind să aibă mai mare prostată decât masculi mai tineri datorită faptului că prostata continuă să crească ca un om de vârstă. Accesoriu de prostata care nu este rezultatul celulelor canceroase este numita hiperplazie benignă de prostată (HBP). HBP poate declanșa probleme cu urinatul, precum și unele tratamente pot duce la sex-legate de probleme și vizavi de efecte secundare. O prostata marita direct influențează un bărbat de capacitatea de a face pipi. Aceste efecte includ: o nevoie constantă de a urina o senzație de a nu golirea vezicii urinare intens îndeamnă să fac pipi, un flux de urină slab, probleme începutul sau te retragi pipi.

Preocupările de prostata, de asemenea, pot cauza probleme sexuale. Măsura de orice tip de sex-legate de probleme variază în funcție de problema de prostata. Unele sexuale comune efecte negative includ: impotenta (ED), redus sexuale mulțumire, probleme de a menține o erecție, scăderea libidoului. Aceste probleme ar putea, de asemenea, diferă în funcție de, vârsta, gene, anxietate,HBP și ED. HBP și, de asemenea, ED sunt probleme separate, care sunt legate. ED, în mod normal, implică faptul că un om este în imposibilitatea de a obține sau menține o erecție.

Unele medicamente utilizate pentru a trata o prostată mai mare pot provoca ED

Deși ED ar putea fi adus pe de o selecție de boală, cum ar fi probleme cu inima, diabet, nivel scazut de testosteron, sau probleme psihice, acesta poate fi, de asemenea, agravată de HBP. Unele medicamente făcut uz de a face cu un mai mare de prostată poate provoca ED. Cu toate acestea, unele medicamente utilizate frecvent pentru a trata ED poate ajuta ridica semne de HBP. Deși nici un medicament recomandat pentru ED a fost aprobat pentru a trata o extinsă de prostată, mai devreme studii sugerează că bărbații care iau medicamente ED s-ar putea experimenta unele scutiri de prostata lor semne și simptome.

Mai multe medicamente ED au arătat un oarecare succes în relațiile cu prostata marita. Acestea includ:. vardenafil (Levitra).
sildenafil (Viagra).tadalafil (Cialis). De exemplu, un studiu a arătat că bărbații care au luat 10 miligrame (mg) de vardenafil de două ori pe zi, timp de 8 săptămâni au prezentat îmbunătățiri semnificative în prostată semne și simptome, în contrast cu un grup similar care a luat o pastilă de zahăr. Unul mai mult de cercetare a constatat că băieții care utilizate până la 5 mg de tadalafil de zi cu zi a văzut considerabil de lucrări de renovare în ambele lor de prostată și, de asemenea, ED simptome. Cu toate acestea, înainte de a lua ED droguri de-a face cu semne de o mai mare prostata, vorbesc cu un profesionist medical. ED medicamente au potențial efecte negative pe care le poate face riscant pentru unii bărbați, în special cei cu antecedente de lista de mai jos condiții:. accident vascular cerebral instabilă angina stop cardiac neîngrădit de hipertensiune arterială.

American Cancer celulele Cultura sugerează că următoarele bărbați obține lor de prostata ecranate în mod obișnuit, după ce a trecut peste pericolele și beneficiile cu medicii lor cei peste 50 de ani, cu o medie de pericolul de a crea celulele cancerului de prostata persoanele peste 45 de ani cu un modest amenințare.
cei peste 40 de ani cu un risc ridicat. O prostată de testare poate ajuta eliminarea cancerului ca cauza principala a unei persoane simptome. Ca un întreg, un om are nevoie să caute clinice interese dacă experiențele de orice fel de semne și simptome de o mare de prostata alimentat de Rubicon Proiect.

Opțiunile de tratament ar putea ajuta la reducerea intensității prostatei

Tratament. Mai multe opțiuni de tratament ar putea ajuta în reducerea intensității mai mari semne de prostata. Un tip se confruntă cu simptome ar trebui să descoperi opțiunile disponibile cu medicul său. Tratamente ar putea include medicamente, alegeri medicale, naturale și acasă căi de atac sau ajustări stil de viata. Unele medicamente oferite pentru a trata o mare de prostată constau în:. doxazosin, terazosin finasteride, dutasteridă.
dutasteridă-tamsulosin. Cu toate acestea, aceste medicamente pot provoca sexual efecte negative, constând din:. minimizat unitatea de sex, probleme menține o erecție, probleme in obtinerea unei erectii. Chirurgical alegeri. Dacă medicina nu atenua semnele, un medic poate recomanda interventia chirurgicala. Opțiunile chirurgicale constau în:.

TURP (rezecția transuretrală a prostatei), în cazul în care unele celulele prostatei este eliminat. TUIP (transuretrală rupturilor de prostata), în cazul în care canelurile sunt realizate in prostata.
TUMT (transuretrală cu microunde termoterapie), în cazul în care cuptorul cu microunde distruge excesul de tesut de prostata.
prostată uretral lift, unde celulele prostatei este mutat departe de uretra. La TURP este un procedeu de renume terapie pentru o mai mare de prostata, dar este cel mai invazive alegere. În comparație cu diverse alte tratamente, TURP, de asemenea, provoacă mai multe sexuală efecte negative, cum ar fi ED și, de asemenea, ejaculare probleme.

De sex masculin care au întreprins TURP plus au raportat complet uscat ejaculare, ceea ce indică faptul că lichidul seminal intră vezica în loc să apară de penis în timpul un punct culminant. Potrivit Cancerul de Prostata marea BRITANIE, mod de viață ajustări pot reduce semnele și simptomele de mai prostata. Unele includ:. minimizarea consumului de alcool, zahăr, și acidulate băutură răcoritoare, prevenirea potabilă în noapte la fel de bine ca înainte de culcare, verificarea dacă medicamente contribuie la simptomele, păstrarea sănătoasă și echilibrată greutate.
Antrenament.

Fiecare persoană poate profita de regulat, moderat de antrenament. Exercitiile regulate pot ajuta la stimularea cardio sănătate și circulația sângelui. Unele, cum ar fi Kegel antrenamente, poate îmbunătăți în mod special semne legate de o mai mare prostata. Privire de ansamblu. O mulțime de tipi cu siguranță va dezvolta o mai mare prostata cu inaintarea in varsta, deoarece glanda nu se oprește extinderea de-a lungul timpul vieții lor. Ca si barbatii de varsta au nevoie pentru a obține normal de prostată proiectii pentru a verifica celulele cancerului de prostata.

Câteva medicamente, ajustări ale stilului de viață,

Mai multe medicamente, stil de viață ajustări, și, de asemenea, chirurgicale opțiuni sunt disponibile pentru a ajuta la reducerea rezultate de-a face cu o extinsă de prostată. Cu tratament adecvat, bărbații pot ține, în general, o rutina in viata sexuala.Toți oamenii au o prostată, o caisă-dimensiuni, muscular glanda care generează unele dintre ingredientele active ale materialului seminal. Ea se bazează doar înainte rectului și enumerate mai jos de vezica urinara.

Cântărind în jur de 1 uncie (30 de grame), prostata inconjoara uretra, televizor că, papuci de urina din vezica la nivelul penisului. Este esențial pentru îndeplinirea corectă a sistemului reproductiv masculin. În acest scurt articol, vom clarifica ceea ce prostatei are, structura sa de bază, și, de asemenea, ce probleme clinice pot influența prostata. Prostata apare numai la bărbați. Ea secretă un lichid care mentine sperma activ în timp ce protejarea acestora precum și codul genetic pe care le aduc. Prostata acorduri în timpul ejaculare și spray-uri sale de lichid direct in uretra. În timpul ejaculare, sperma circulă de-a lungul 2 tuburi numit deferent; se transporta numeroase sperma de la testicule (în cazul în care acestea sunt realizate) să critice blistere.

Critice blistere sunt atașate la prostată și adăuga, de asemenea, a adăugat lichid de spermă înainte este trimis în jos cu uretra. Site-ul unde deferent îndeplinește veziculele seminale se numește ejaculare conductă de aer. Prostata acorduri în timpul ejaculare, închiderea deschiderea între vezică și uretră și, de asemenea, împingând lichidul seminal la rata. Acest lucru este de ce este dificil să fac pipi și, de asemenea, avea un orgasm în același timp.

Prostată lichid. De lichid lăptos generate de prostata-prostata fluid– reprezintă aproximativ 30% din totalul lichid avut un orgasm (restul este de spermă și, de asemenea, lichid de influente blistere). Prostata fluid scuturi sperma, ajutându-i să trăiască mai mult și, de asemenea, mult mai mobile. Acesta include o serie de ingrediente, format din enzime, zinc, și, de asemenea, acid citric. Printre enzimele din prostata fluid este antigenului specific prostatic (PSA); după ejaculare, PSA face gros de material seminal runnier, asistarea sperma călătorie cu extra convenabil, creșterea lor șansă de eficient de hrănire un ou.

Deși prostatice lichid este ușor acid, în alte părți ale spermei face alcalin în general, acest lucru este de a contracara aciditatea vaginului, precum și să protejeze sperma de la daune. Pentru a funcționa corect, prostata are nevoie de androgeni (hormoni masculini), cum ar fi testosteron, precum și dihidrotestosteron (DHT). Prostata este înconjurat prin conjunctiv celulele care conțin mai multe masei musculare fibre; această capsulă face prostatei simt flexibil la atingere. Cercetatorii, de obicei, împărțită la prostată în 4 zone care înconjoară uretra ca straturi de ceapa. Aici sunt enumerate de ultraperiferice să mai intime.

Anterior fibromuscular zona (stroma)– construite din mușchi și grosier de celule. O parte din capsulă. Zonă periferică-cea mai mare parte situat spre partea din spate a glandei, acest lucru este în cazul în care o mulțime de tesut glandular este. Zona centrală– înconjoară ejaculare conductele de aer precum și aproximativ un sfert de prostata este masa totală. Schimba zona … asta este cea mai mică parte a prostatei și înconjoară uretra; este singura secțiune de prostata care continuă să se extindă de-a lungul vieții.