Dureri articulare la sportivi.

0
1257

Acesta este popular în rândul sportivilor profesioniști care unele disconfort aparține activități sportive și este, de obicei, componentă a unui succes programul de formare. Pentru masa musculara pentru a spori rezistenta, țesutul muscular are nevoie pentru a vedea un impuls de tensiune asupra a ceea ce este folosit pentru a experimenta, și această anxietate este de obicei văzută ca “topi” în țesutul muscular în întreaga activitate. Această lumină arde este ceea ce noi numim bun disconfort și este baza de preferat expresia “Nici o durere, nici un câștig.” Această durere trebuie să fie de scurtă durată precum și rezolve imediat după ce sarcina inainteaza.

Epuizare după o mare, grea exercițiu este, de asemenea, o indicație a faptului că antrenament este împingând limitele de atlet profesionist fiziologie, cu toate acestea, de asemenea, trebuie să nu fi extreme. Această oboseală ar trebui să părăsească individuale oarecum euforic, dar nu excesiv de uzate. Oboseala care dureaza zile presupune individuale de fiziologie a fost excesiv de contestat, și, de asemenea, acest lucru înseamnă că masei musculare și, de asemenea, energia magazine nu sunt eficient alimentată. Oboseală persistentă după prea mult exercițiu sugerează că individul poate fi supraantrenament.

Restul de epuizare,

Dacă după ideal restul de epuizare continuă, ea ar putea semnifica alte probleme medicale și ar trebui să consulte un profesionist medical. Masei musculare, ligamente, articulații, ligamente, cartilaj și, de asemenea, oasele corpului sunt structuri vii care să răspundă la stresul de antrenament numai treptat. Dacă ei văd tensiune precum rapid, ei nu pot răspunde în mod corespunzător și poate începe să scadă pe termen scurt. Sursele de eșec poate fi excesiv de stres și anxietate, de asemenea, rapid, sau poate fi acumularea de prea mult stres cu timpul. Când se întâmplă acest lucru, fiecare dintre aceste țesuturi reacționează un pic diferit. Acest lucru poate duce la rău disconfort.

De exemplu, atunci când țesuturile musculare care nu au fost elaborate pentru perioade lungi de timp, a se vedea o mare de stres și anxietate, care reacționează prin obtinerea de dureri. Masa musculara de disconfort, de obicei se întâmplă dacă ai face un nou exercițiu la care nu sunt obișnuiți sau dacă faci o cunoștință de a exercita prea greu. Acest disconfort, de obicei, începe în termen de câteva ore încă vine de la un cap la 2 zile dupa antrenament.

Acest disconfort este numit întârziere începutul masei musculare durere și poate fi de real țesut muscular daune. Un pic de disconfort sau disconfort sugerează că masa musculară a fost de fapt subliniat, dar dacă mușchiul este lucrat prea mult, țesutul muscular poate deveni foarte dureros pentru a muta și de a atinge, de asemenea, la fel de bine cum ar putea, de asemenea, se umfla. În situații grave, țesutul muscular poate fi lezate de factorul care țesutului muscular începe să se dezvolte daune ireversibile.

În cazuri extreme, oamenii care nu sunt corect condiționat asta nespus de mult poate crea o afecțiune în care țesutul muscular este complet deteriorat și sănătoase, proteinele sunt eliberate în fluxul de sânge, care poate închide rinichilor. În timp ce este mai puțin frecvente, au existat cazuri de deces din cauza acestei extreme overexercising de țesuturi musculare, deci în mod normal este sugerat că, dacă începi un program de exerciții, începe treptat, precum și construi progresiv.

Luați cantitatea de exerciții pe care credeți că le puteți face

Pentru a preveni aceste probleme cu muschii, în general, recomandăm următorul regulament: Ia cantitatea de exercițiu crezi că poți face și, de asemenea, este suficient de o treime primul cuplu de ori o faci. Într-un stil similar, ligamentele care leagă masa musculara la oase s-ar putea obține iritat dacă vor vedea stres excesiv prea rapid. Ei reacționează prin obtinerea iritat, care se caracterizează prin disconfort precum și, ocazional, umflarea.

Tendinita durerea în mod normal are loc în timpul antrenament și, de asemenea, se poate proceda după aceea, atunci când desfășoară activități care face uz de acest muschi sau ligament. De exemplu, tendinita de rotulă de tendon (tendonul patelar) este de multe ori văzut în sportivii care fac sărituri sau ghemuit activități. Durerea este agravată cu aceste sarcini, cu toate acestea, disconfortul poate proceda după sport sarcină atunci când urcatul scarilor sau a ieși de un scaun. În situații mai grave la tendonul poate fi umflat precum și orice fel de activitate de tendon sau articulației genunchiului poate afecta.

Oasele de asemenea nevoie de timp pentru a răspunde la noi tensiune. Când oasele vedea îmbunătățită cantitate de stres, cum ar fi un impuls în stare de funcționare atunci când se pregătește pentru un maraton, ei reacționează prin plasarea os în plus, în zonele de os care se văd mai multă anxietate. Această acțiune este numit makeover precum și întărește oasele. Cu toate acestea, în cazul în care locația de os vede anxietate precum rapid, osul va fi, în fapt, începe să eșueze. Primul semn al acestei anxietate răspuns este durerea de-a lungul osului, care se produce cu activitate. Pentru ca scenariul se intensifică, o fractura de stres poate dezvolta. Acest lucru ar putea duce la o avarie și, de asemenea, durere în seara. Dacă fără tratament os poate rupe, ceea ce poate fi un prejudiciu grav.

Cartilajului material în plus are nevoie anxietate aplicate extrem de progresiv. Cartilajul este alunecos celulele albe pe completări ale oaselor în articulație care permite oaselor să se miște la fel de bine ca muta eficient unul peste altul. Ca o persoană se dezvoltă, se prevalează de cartilaj pentru a vedea unele deteriorare, astfel încât acesta nu este complet neted. Când cartilaj vede prea mult stres, de asemenea, rapid, aceasta poate duce la durere și, de asemenea, lichid în comun. Umflarea în comun este un indiciu îngrijorător semnificația pe care cartilajului material este iritat. Dacă îmbinarea nu este relaxat, durerii, precum și umflarea poate stimula și duce la probleme practice.

Mentinerea miscarilor articulare

Exact cum poate această durere să fie tratate? Tratamentul pentru orice tip de durere sau durere după antrenament este să taie din nou pe antrenament pentru o perioada de timp. Pentru cât timp pentru a vă relaxa locație se bazează pe gravitatea durerii. În general, ne informează persoanele fizice să nu facă nimic care rănește. Pentru a pus-back sportivii acest lucru este mai ușor de făcut decât extrem de competitiv pentru sportivii profesioniști. Este foarte important să se păstreze aerobic capacitate sau rezistenta de relaxare atunci când o parte a corpului, atât de diverse alte exerciții care nu crea dureri sunt, în general, acceptabil. Ca un exemplu, dacă vă doare genunchiul, de obicei este rezonabil de a continua exercitarea sus extremități sau poate să facă redus extremitatea antrenamente, cum ar fi inot sau aqua rulează, care nu exacerba problema.

Al 2-lea mijloc de a trata o neplăcute locație este de glazură. Gheață ar trebui să fie utilizate dupa sarcina cu un pachet de rece sau gheata terapie de masaj pentru 20 de minute. Acest lucru poate fi făcut de zi cu zi după exercitarea timp de mai multe săptămâni. Vechiul standard de gheață timp de două zile respectate de căldură nu mai este recomandat. Echipa noastră cred că gheața este prietenul tău. Cu toate acestea, în cazul în care disconfortul persistă în ciuda de a face uz de gheață, mai severe, pot exista probleme și aveți nevoie să se consulte medicul dumneavoastră.

Al 3-lea lucru pe care trebuie să faceți dacă aveți dureri și disconfort după exercițiu este de a rămâne pentru a muta comun sau extremitatea de a preveni rigiditate. În cazul în care îmbinarea se încheie până fiind rigid de-a lungul timpului aceasta va avea impact asupra capacității de comună să funcționeze în mod normal și pot influența performanțele sportive prea. Varietate de exerciții de mișcare sau de prelungire a menține mișcarea în comun nu trebuie să fie nedumerit cu exercitarea în comun, care de multe ori tinde să vă faceți griji structuri, precum și a face durerea mai rău.

4 metoda de a trata dureri este cu peste tejghea analgezic sau agenți anti-inflamatorii. Aceste medicamente includ acetaminofen, ibuprofenul, naproxenul și, de asemenea, calmante precum și sunt considerate a fi eficient la reducerea disconfortului și umflarea. Dacă nu au nici un fel de contraindicații pentru a lua aceste medicamente, vă recomandăm să urmați instrucțiunile de pe etichetă. Dacă aveți orice fel de nelămuriri, vorbesc cu instructorul tău, farmacolog sau doctor. Dacă aceste medicamente nu considerabil stimula durerea peste câteva zile, după care ar trebui să ia în considerare consultarea unui asistență medicală de specialitate.

În recapitulare, dacă vă creați durere după antrenament, trebuie să vă relaxați sau să scadă sarcina care creează problema, gheață agonie zonă, să mențină în mișcare extremitatea încă nu stres și anxietate și cred despre peste medicamente contra pentru a face față cu disconfort și inflamație.