Cum putem reduce greutatea acasă?

0
1359

Mananca mult mai mult întreaga alimente. Am avantajeaza orice tip de program care promovează alimente integrale, peste hiper-procesate preț, și, de asemenea, acest lucru este ceva proeminent planuri de dieta poate fi de acord. Excesiv de alimente rafinate au fost legate de cresterea in greutate, eventual de mai multe dăunătoare alimente ambalate (cred: chipsuri, înghețată, înghețată, pizza, cookie-uri, și altele asemenea) nu au fibre descoperit în tot mai multe alimente, inclusiv legume. Fibra de sida să ne umple, precum și de cercetare recomandă ca prin simpla inclusiv chiar mai multe fibre la meniu, puteți pierde în greutate de aproape, împreună cu un plus de metodă de complicat. Cu regularitate la cules de alimente integrale este o modalitate de a face acest lucru.

Noi de cercetare recomandă e mai simplu să mănânci cât mai multe alimente rafinate. Luați în considerare cât timp este nevoie pentru a consuma un fast-food, sandwich de contrast pentru o farfurie de pește, salată, broccoli și orez sălbatic. Atunci când cercetătorii au efectuat un experiment similar, de potrivire de feluri de mâncare de calorii, carbohidrati, proteine, grasimi si, de asemenea, zahăr, și permite oamenilor să consume la fel de mult (sau de putin) ca au suched ca, ei au descoperit că persoanele consumate cu privire la 500 de calorii mai mult pe zi atunci când mănâncă foarte mult alimentele rafinate, precum și au câștigat aproximativ două kilograme in plus de-a lungul scurta durata cercetării. Au consumat mult mai mult, consuma mult mai repede, și, de asemenea, cunoscut unele modificări în pofta lor de reglementare agenți hormonali care pot face mai greu pentru a simți cu adevărat completă.

Planul de dietă cu alimente integrale

Totuși, aceleași persoane vărsat privind 2 kg în plus, atunci când se administrează întreaga alimente plan de dieta, ceea ce sugerează că concentrându-se pe întreaga alimente pot ajuta să-ți controlezi pofta de mancare si, de asemenea, în greutate.
Cheap & HealthyHow pentru a pregăti o săptămână este bine în valoare de sănătos și echilibrat pachet pentru sub 20 de dolari.
Întreaga alimente consta din fructe, legume, fasole, nuci, seminte, boabe întregi, ouă, fructe de mare, carne de pasăre și așa mai departe. Alimente ideologiile pot fi diferite în jurul valorii de care dintre aceste alimente să subliniez, totuși, că este bine, având în vedere că există dovezi care arată că nu există o singură, cea mai bună metodă de a subțire în jos. Obiectivul este de a alege o metodă care se simte de durată cu tine.

Dacă vrei să trăiești fără paste, poate un low-carb tehnica centrat în jurul valorii de legume și, de asemenea, de calitate superioară proteine sanatoase, cum ar fi pește și crustacee, carne de pui, precum carne de vită macră ar fi cu siguranță o formă excelentă. Vegani precum și vegetarienii pot reduce greutatea prin alegerea fructe, legume, cereale integrale, precum și a plantelor sănătoase de proteine. Piulița de entuziaști s-ar putea face bine pierde de lire sterline cu un stil Mediteranean alimente de selecție. Orice plan de dieta de apel pentru pofta de mancare si, de asemenea, stilul de viață, concentrându-se pe alimente integrale este ceva ce toate strategiile de promovare.

Obține orice plan de dieta de carte, precum și cum se va afirma să dețină toate răspuns eficient pentru a pierde toate greutatea dorința … și, de asemenea, menținerea off. Unii susțin că secretul este să consume mult mai puțin și de a exercita, de asemenea, chiar mai mult, alții că scăzut de grăsime este singura modalitate de a merge, în timp ce alții recomandă tăierea carbohidrati. Deci, ce ar trebui să te cred?

Remediu sănătos și echilibrat pentru arderea grăsimilor

Adevărul este că nu există nici un “one size fits all” remediu ireversibile sănătos și echilibrat de ardere a grasimilor. Ceea ce functioneaza pentru cineva nu ar putea beneficia, deoarece corpurile noastre reacționează în moduri diferite la diferite alimente, în funcție de genetică și diverse alte variabile de sănătate. Pentru a găsi metoda de ardere a grasimilor, care este potrivit pentru tine probabil va lua timp, precum și o nevoie de perseverență, dăruire, și unele încercare și eroare, cu diferite alimente și planuri de dieta.

În timp ce unii oameni raspund bine la numărare de calorii sau restrictive similare tehnici, alții răspund mai bine pentru a avea chiar mai multă libertate în planificarea lor de programe de pierdere in greutate. Fiind liberi să rămână clar de prăjit alimente sau tăiate în jos pe carbohidrati rafinati poate să le stabilească pentru succes. Deci, nu se obține, de asemenea, descurajati daca o dieta care a ajutat altcineva nu te ajuta. Și, de asemenea, nu bate pe cont propriu dacă un plan de dieta confirmă prea limitativ pentru tine să rămânem la. În mod inevitabil, un plan de dieta este potrivit pentru tine, dacă e o puteți lipi cu-a lungul timpului.

Bear în minte: în timp ce nu există nici foarte repara ușor de a pierde în greutate, există o mulțime de acțiuni pe care le poate solicita pentru a crea o viață mai sănătoasă legătură cu mâncare, reduce psihologice declanșează pentru a mânca, precum și a atinge un sănătos și echilibrat greutate.ome experții sunt de părere că manipularea cu succes greutatea ta se reduce la o formulă de bază: Dacă vei consuma mai putine calorii decat arzi, vei reduce greutatea. Pare foarte ușor, corespunzătoare? După aceea este reducerea în greutate atât de greu?

Pierderea in greutate nu este un eveniment linear în timp. Când ai redus de calorii, s-ar putea merge în jos în greutate pentru primul cuplu de săptămâni, de exemplu, și, după aceea, ceva modificări. Consuma exact același soi de calorii, dar vei pierde mult mai puțin în greutate sau greutate în nici un fel. Asta pentru că atunci când tu slim jos vei pierde apă și, de asemenea, țesut slab, precum și de grăsime, metabolismul se reduce, și, de asemenea, corpul tau modificări în diverse alte mijloace. Deci, în scopul de a continua scadere în greutate în fiecare săptămână, aveți nevoie pentru a continua reducerea de calorii.

Metoda de a pierde în greutate

O calorie nu este în mod constant o calorie. Mananca 100 de calorii de înaltă fructoză sirop de porumb, de exemplu, poate avea un impact diferit asupra corpului tău decât să mănânci 100 de calorii de broccoli. Metoda de suferit pierderea in greutate este sa renunte la alimentele care sunt ambalate cu calorii cu toate acestea nu te face sa te simti complet (ca de bomboane) și schimbați-le cu alimente care te umple, fără a fi încărcate cu calorii (ca și legumele). O serie de noi nu mănânce în mod constant doar pentru a satisface pofta de mancare. Ne transforma, de asemenea, la produsele alimentare pentru comoditate sau pentru a elimina anxietatea-care poate prompt contracara orice tip de strategie de pierdere în greutate.

O diverse mijloace de vizualizare scăderea în greutate determină problema ca nici unul nu consuma o multime de calorii, dar, în loc de metoda organismul acumulează grăsime după consumul de carbohidrați-în special datoria de insulina. Atunci când consuma un fel de mancare, carbohidratii din alimente intra în fluxul de sânge sub formă de glucoză. În scopul de a menține nivelul de zahăr din sânge sub control, corpul dumneavoastră în mod constant arde glucoza înainte de a arde de grăsime la o masă.

Daca mananci un carbohidrat bogat în masă (o mulțime de paste, orez, pâine sau cartofi prajiti, de exemplu), corpul tau lansează insulina pentru a ajuta cu cresterea toate acestea glucoză în sânge. În plus față de administrarea de zahăr din sânge de grade, insulina are 2 puncte: Se evită celulele adipoase de la lansarea de grasime pentru ca organismul să-și verse în calitate de combustibil (din preocuparea sa este de a arde glucoza) și, de asemenea, produce mai multe celule de grasime pentru a salva oricare ar fi că organismul nu poate arde. Rezultatul este că ai pus pe greutate, precum și corpul dumneavoastră necesită acum mai mult gaz pentru a arde, astfel încât să mănânci mai mult. Având în vedere că insulina doar grajduri carbohidrati, ai timp pentru glucide și astfel începe un cerc vicios de a consuma carbohidrati si cresterea in greutate. Pentru a slim jos, raționamentul merge, aveți nevoie pentru a rupe acest ciclu prin reducerea carbohidrati.