Cauzele insuficienței cardiace datorate stresului.

0
1321

În ciuda faptului că ar putea suna ca acesta, boli de inima nu indică întotdeauna că inima nu a reușit. Cu toate acestea, insuficiența cardiacă este o problemă gravă în cazul în care inima nu pompează sânge în organism în mod eficient. Depindem de pompare activitatea inimii de a furniza nutrienti precum și sânge bogat în oxigen la fiecare celula din organism. Atunci cand celulele nu sunt hrăniți în mod corespunzător, nu este posibil pentru ca organismul să funcționeze eficient.

Dacă inima este compromisă și, de asemenea, nu poate furniza celulele cu suficient sânge, clientul se încheie până fiind obosit precum și respirația. De zi cu zi activități, care au fost imediat luate pentru condiția ajuns a fi dur. Stopul Cardiac este o afecțiune severă, și nu există în general nici un leac. Cu toate acestea, cu tratament adecvat, clientul poate duce în continuare o plăcută, semnificative, precum și a unor viață.

Stop cardiac – aceasta este o victimă a mușchiului cardiac ca urmare a blocării unei artere coronare.

Potrivit National Heart, lung, precum si Institutul de Sange, aproximativ 5,7 milioane de persoane din Statele Unite au stop cardiac. Aici, vom explica unele vitale termeni: Stop Cardiac-aceasta este victimă a muschiului inimii, ca urmare a bloca o arteră coronariană. Inima masei musculare moare datorită faptului că este înfometat de oxigen (când sângele nu ajunge la ea). Insuficiență cardiacă– acest lucru indică inima musculare nu poate pompa sânge în organism în mod corespunzător. Nu este o boală cardiovasculară. Atac de cord. acest lucru sugerează inima se oprește, fluxul de sange se închide, și, de asemenea, nu există nici un puls. Insuficienta cardiaca este adus de către orice tip de condiții care afectează inima masei musculare. Acestea constau în:

Boala coronariana– arterele coronare oferi inima masa musculara cu sânge. Dacă acestea sunt blocate sau circulația este redus, inima nu primește sânge de care are nevoie. Atac de cord-un neașteptat bloc arterelor coronare; acest lucru provoacă urme în inima celulelor și reduce, de asemenea, exact cât de eficient se poate pompa. Cardiomiopatie-daune-interese la inima musculare în afară de către artera sau circulația sângelui probleme; de exemplu, a adus pe de efecte secundare de droguri sau infecții. Condiții care surmenaj inima-de exemplu, boala valvei, hipertensiune arterială (hta), diabet zaharat, boală de rinichi, inima sau defecte existente la naștere. În conformitate cu amenințare sunt factori de risc pentru insuficiența cardiacă congestivă; s-ar putea face mult mai probabile:

Probleme cu diabet zaharat– în special diabet zaharat de tip 2.
Excesivă în greutate … oamenii care sunt obezi și au diabet de tip 2 au un risc crescut de amenințare. Fumatul oameni care fumează în mod regulat rula un considerabil risc mai mare de a crea insuficiență cardiacă. Anemia-un deficit de celule roșii din sânge. Hipertiroidism-peste activă glandei tiroide. Hipotiroidism– scăderea activității glandei tiroide. Miocardita– inflamație a mușchiului inimii, în mod normal, provocat de o infecție, care rezultă în stânga-verso stop cardiac. Aritmii cardiace– mai puțin frecvente de ritm cardiac, acestea pot declanșa inima pentru a învinge prea repede, în curs de dezvoltare mai ajuta inima. În cele din urmă, inima s-ar putea deteriora, rezultând în insuficiența cardiacă. Dacă inima bate este, de asemenea, lent suficient sânge poate merge de la inima la corp, aduce stop cardiac. Fibrilație atrială-un neregulate, de multe ori de repede bate inima; persoanele cu fibrilație atrială au un mai mare pericol de spitalizare ca urmare a stopului cardiac, un studiu de cercetare a descoperit.

Emfizem-o boală persistentă, care face greu pentru individ de a respira. Lupus– corpul clientului sistemul imunitar atacă sănătos și echilibrat celule și țesuturi. Hemocromatoza-o condiție în cazul în care colectează fier în celule. Amiloidoza-unul sau mai multe organe, sisteme din organism aduna depozite neregulate de proteine. În conformitate cu sunt posibile simptome de insuficiență cardiacă: Supraîncărcat plămâni … lichid se dezvoltă în plămâni și declanseaza, de asemenea, dificultăți de respirație, chiar și atunci când odihnindu-se și în special atunci când odihnindu-se. Se poate de asemenea declanșa o hacking, tuse uscată. Lichid de păstrare pentru mai puțin sânge este pompat la rinichi, se poate crea retenție de apă. Acest lucru poate declanșa puffy glezne, picioare și abdomen. Se poate de asemenea provoca creșterea în greutate și, de asemenea, îmbunătățită pipi.

Epuizare și amețeli datorate faptului că mult mai puțin sânge ajunge în organele corpului,

Epuizare și amețeli-datorate faptului că mult mai puțin sânge este de a ajunge la organele corpului, se poate declanșa sentimente de slăbiciune. De la mult mai puțin sânge este de a ajunge la creier este, de asemenea, poate crea confuzie și complicație. Inegale la fel de bine ca inima bate rapid– pentru a încerca și de a combate lipsa de sânge pompat cu fiecare strângere de inima, inima poate pompa mai repede. Stop Cardiac acțiuni simptome cu diverse alte condiții, și dacă orice individ are simptome, aceasta nu implică faptul că au stop cardiac. Cu toate acestea, oricine care prezintă mai mult printre semne și simptome trebuie să informeze medicul lor și să solicite o analiză de inima lor.

Oameni care au fost diagnosticați cu insuficiență cardiacă trebuie să verificați simptomele lor foarte atent și, de asemenea, să raporteze orice fel de neașteptat ajustări lor profesional medical imediat. Există diferite tipuri de stop cardiac: Stanga fata-verso stop cardiac Stanga fata-verso stop cardiac este unul dintre cele mai obișnuit tip de coronare miocardic partea stângă a inimii este responsabil pentru pomparea de sânge la restul corpului. Sânge sprijină în plămâni ca nu este corect pompat de la inima la distanță. Acest lucru poate cauza dificultăți de respirație și lichid construi-up.

Dreapta fata-verso insuficienta cardiaca. Partea ideal al inimii pompează sângele în plămâni, unde se adună de oxigen. Dreapta nu este, de obicei, cauzate de acumularea de lichid în plămâni datorită stânga nu reușesc. Uneori, aceasta poate avea loc ca urmare a diverse alte afecțiuni, inclusiv boli pulmonare.

Diastolice de insuficiență cardiacă: Acest lucru se întâmplă atunci când mușchiul inimii este mai acerbă decât în mod normal. Datorită faptului că inima este rigid, nu se umple cu sânge în mod corect; acest lucru este cunoscut sub numele de disfuncție diastolică. Deoarece inima nu se umple cu sânge, ea nu poate trece la fel de mult sânge în jurul corpului ca este necesar. Acest lucru poate apărea pe fiecare parte a inimii. Insuficiența cardiacă sistolică: Sistolică tulburare explică incapacitatea inimii de a pompa în mod eficient după plină de sânge. Aceasta apare de obicei în cazul în care inima este slab sau mai mare. Acest lucru poate avea loc pe fiecare parte a inimii.

Ecocardiografie – aceasta este o verificare cu ultrasunete care verifică acțiunea de pompare a inimii individului

Diagnostic Medical. Majoritatea oamenilor vor vedea mai întâi medicul lor, dacă au semne și simptome. Medicale profesionale cu siguranță va revizui semne cu persoana. Dacă medicul crede insuficiență cardiacă, el va recomanda cu siguranta la examinări suplimentare, acestea ar putea include: Sânge și urină teste … astea cu siguranta vor inspecta sângele pacientului conta precum ficat, tiroida, și, de asemenea, rinichi caracteristică. Medicul s-ar putea de asemenea intenția de a examina sânge pentru anumite chimice markeri de stop cardiac.

Piept X-ray, un X-ray cu siguranță va dezvălui dacă inima este mărită. Cu siguranță va, de asemenea, dezvăluie dacă există lichid în plămâni. Un ECG (electrocardiograma) – acest instrument documente electric de sarcină și, de asemenea, ritmuri individuale de inima. Testul poate dezvălui, de asemenea, orice daune la inima de la un stop cardiac. Atacurile de cord sunt, de obicei, suport cauza principală a insuficienței cardiace. O ecocardiografie-aceasta este o ecografie a verifica care verifică pompare de acțiune a individului inima. Medicul masoara parte din sângele scurs de la individ ventriculului stâng (primar pompare camerei) cu fiecare bătaie a inimii … asta măsurare este numit de ejecție parte. Medicul s-ar putea realiza, de asemenea, în conformitate cu teste suplimentare.

Cardiovascular test  scopul aici este de a sublinia inima precum și de cercetare. Clientul ar trebui să facă uz de o banda de alergat sau de a exercita dispozitiv, sau de a lua un medicament care subliniază inima. Inima MRI (magnetic vibrații imaging) sau tomografia computerizata (CT) scanare, se pot determina ejecție porție în plus față de arterele inimii precum și supape. Ele pot de asemenea să stabilească dacă persoana a avut o boală cardiovasculară. B-type natriuretic peptidei (BNP) examenul sângelui– BNP este eliberat în sânge în cazul în care inima este supraîncărcate și luptă pentru a funcționa corespunzător.
Angiografia (cateterizare)– un cateter (slim, versatil tub) este introdus într-un vas de sânge până când acesta este supus aorta în persoana lui arterelor coronare. Cateterul mod normal în organism la vintre sau braț. Un colorant este injectat cu cateterul în artere. Acest colorant iese în evidență pe un X-ray și a ajuta la medicii de a găsi arterei coronare stare (arterele de la inima, care de fapt au înăsprit)– un motiv în plus pentru stop cardiac.