Beneficii bune ale vieții sexuale bune în sănătatea ta fizică

0
721
Beneficii bune ale vieții sexuale bune în sănătatea ta fizică

Nu, chiar nu trebuie să fie așa. Dar un preludiu de orice lungime, este aproape întotdeauna de preferat. Atât prelungește actul sexual, cât și îmbunătățește calitatea acestuia. Gândiți-vă la preludiu așa cum vă gândiți la încălzire atunci când faceți exerciții fizice, dacă nu vă deranjează încălzirea? S-ar putea să vă întindeți, este dificil să găsiți motivația și să intrați în starea de spirit potrivită, iar antrenamentul în sine va fi puțin jumătate de zi.

Același lucru este valabil și pentru preludiu. Pentru ca amândoi să intrați în starea de spirit, să vă luminați și să vă simțiți pregătiți, trebuie să vă pregătiți mental și corporal. Preludiul poate include îmbrățișări, sărutări, mângâieri, masaje, cuvinte excitante Sexual, striptease, roleplay sexual, masturbare și sex oral. Ai multe de ales. Comutați între a fi pasiv și activ.

Reduceți tensiunea arterială și aveți o viață sexuală mai bună

Reduceți tensiunea arterială și aveți o viață sexuală mai bunăBărbații cu hipertensiune arterială își pot îmbunătăți fluxul de sânge în penis dacă își tratează presiunea ridicată cu medicamente. Un flux rău în penis este asociat cu impotența. Barbatii cu hipertensiune arteriala http://www.naturopathyamed.ro/xtrazex-un-instrument-care-garanteaza-o-imbunatatire-rapida-a-actiunii-unei-erectii-masculine/ sunt de doua ori mai susceptibile de a suferi de afectarea fluxului sanguin la nivelul penisului si trateaza disfunctia erectila (impotenta), comparativ cu femeile cu tensiune arteriala normala.

Presiunea ridicată dăunează pereților vaselor și determină întărirea și îngustarea vaselor de sânge, ceea ce reduce capacitatea sângelui de a curge prin penis, ceea ce la rândul său este o condiție prealabilă pentru erecție. Nu rareori, impotența este unul dintre primele semne de avertizare că vasele de sânge au fost deteriorate ca urmare a tensiunii arteriale crescute morbid sau a hipertensiunii arteriale, așa cum se numește boala.

Paradoxal, mulți bărbați nu mai iau medicamentele pentru tensiunea arterială de teama de a deveni impotenți. Există studii care arată că există o relație între medicamentele pentru tensiunea arterială și riscul disfuncției erectile, mai ales dacă medicamentele constau în diuretice sau așa-numitele beta-blocante. Pentru a afla mai multe, oamenii de știință greci au analizat 356 de bărbați cu disfuncție erectilă. Bărbații au fost împărțiți în trei grupe în funcție de tensiunea arterială: normală, ridicată sau hipertensiune arterială.

Fluxul de sânge în penis a fost măsurat la toți bărbații și apoi jumătate au primit medicamente împotriva tensiunii arteriale ridicate. Printre bărbații care nu au luat medicamente, sa dovedit că a existat o relație directă între viteza sângelui în penis și tensiunea arterială. Cu cât presiunea este mai mare, cu atât sângele curge mai lent prin penis. Printre bărbații care au luat medicamente, pe de altă parte, nu au existat diferențe între cele trei categorii diferite de bărbați.

Diferențele de flux sanguin au dispărut, sugerând că medicamentul are un efect, spune unul dintre cercetătorii din spatele studiului, profesorul Charalambos Vlachopoulos de la Universitatea din Atena, într-un comentariu. În ciuda rezultatelor, cercetătorii nu pot exclude faptul că medicamentele pentru hipertensiunea arterială pot crește riscul disfuncției erectile, în funcție de circumstanțe. Prin urmare, pacientul ar trebui să discute întotdeauna problema cu medicul său, consideră Charalambos Vlachopoulos.

Studiul nostru arată că este posibilă tratarea hipertensiunii arteriale, fără a provoca disfuncție erectilă. Pacientul și medicul trebuie să discute deschis unul cu celălalt, pentru a găsi cea mai bună opțiune de tratament, spune el. Cercetarea a fost prezentată recent la Congresul în curs al Societății Europene a inimii.

Sfaturi Simple despre preludiu care duc la o experiență sexuală mai confortabilă și mai intensă

Sfaturi Simple despre preludiu care duc la o experiență sexuală mai confortabilă și mai intensăExistă o tendință în multe pentru a începe prea repede și apăsați prea tare. Este important să începeți mai moale și să vă simțiți la ce nivel este partenerul dvs. și să construiți de acolo. Un sfat de bază pe preludiu este să nu uitați să utilizați ambele mâini . Asigurați-vă că utilizați cele două mâini pentru a vă oferi stimularea partenerului pe multe zone erogene în același timp. În acest fel veți obține mai mult din contactul dvs. unul cu celălalt.

Apreciați-vă corpul. Amintiți-vă că sexualitatea este în mare parte despre carisma și încrederea suficientă pentru a putea să se predea și să fie fără inhibiții. Prin urmare, instruiți-vă să vă apreciați corpul și viața în general. Atunci amândoi veți putea trăi mai mult în preludiul vostru.

Exercițiu pentru tine mai mulțumit de corpul tău și eliberează, printre altele, endorfine. Este bine dacă te antrenezi să simți sentimentul cum sângele curge înainte și mușchii sunt strânși în corpul tău. În acest fel veți ajunge la o mai bună conștientizare a corpului care vă va ajuta în preludiu.

Cea mai mare greșeală pe care o faci în preludiu este că nu-ți folosești jucăriile sexuale. Mulți oameni cumpără o jucărie sexuală pe care apoi nu o folosesc. Dacă nu a dat efect prima dată, încercați din nou de câteva ori. Aproape întotdeauna devine un preludiu mai bun cu jucării sexuale și aveți o întreagă cămară de lucruri din care să alegeți.

Uimitor Motive Penis Exerciții Pot Face Viata Sexuala Total Minte-Suflare

Uimitor Motive Penis Exerciții Pot Face Viata Sexuala Total Minte-SuflarePuteți face viața sexuală minte-suflare folosind mai multe strategii diferite. Puteți învăța diferite tehnici de poziție de gen. Îți poți condimenta viața sexuală cu jocuri de rol, gadgeturi, jucării etc.puteți face mai multe preludiu tillsammans împreună cu diverse tehnici de preludiu. Și, de asemenea, puteți crește dimensiunea penisului și de a îmbunătăți bărbăția generală.

Acum, desigur, având un penis mai mare poate face cu siguranță actul sexual uimitor. Dar, știind ce să faci cu Marea dotare, care durează mai mult în timpul sexului și având unele “alte” calități importante este ceea ce va face o diferență uriașă.

Dacă vă decideți să faceți exerciții de penis ca o metodă pentru a obține-te un pachet mai mare, atunci nu sunt doar de gând să crească dimensiunea, vă va îmbunătăți, de asemenea, viata sexuala prea. Acest lucru se datorează faptului că aceste rutine fac mai mult decât să extindă lungimea bărbăției și să vă îngroașe erecția penisului. Ele consolida, de asemenea, musculare PC-ul și de a crește circulația sângelui la arborele penisului, de asemenea.

Cu toate acestea combinate, veți obține mai multe beneficii înfășurat într-un seif, eficient, accesibil și rapid libidoului de sex masculin accesoriu tehnologie.

Acum, când vine vorba de îmbunătățirea vieții tale sexuale, există 7 lucruri destul de uimitoare care se pot întâmpla dacă decideți să faceți această metodă și aici sunt:

1. Aspectul Devine Un Viraj Pe – Când starea de spirit te lovește pe tine și pe partenerul tău și călătorești în dormitor, apoi te dezbraci și apoi partenerul tău vede acea dimensiune mare a penisului care este lungă, groasă și tare, poți paria Banca că va fi pornită!

Femeile sunt excitate vizual cu penisul unui bărbat, deoarece un bărbat este excitat de vaginul, sânii unei femei etc.

2. Având O Dotare Mai Lungă – Vei provoca mai multă stimulare la punctul ei G, care este mai adânc în vaginul ei.

3. De A Avea Un Penis Mai Gros – De asemenea, veți duce la o stimulare suplimentară datorită întinderii peretelui vaginal.